Espanjan kieli

Espanjan kieli on yksi maailman puhutuimmista kielistä ja sitä puhuu äidinkielenään 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan kieli kuuluu romaanisiin kieliin, kuten myös italia, ranska, portugalia ja romania.  Espanjan lisäksi espanjaa puhutaan etenkin Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa sekä Yhdysvalloissa vähemmistökielenä. Eri alueilla ja erimaissa puhuttu espanja eroaa toisistaan hieman, mutta puhujat ymmärtävät silti toisiaan. Espanja on hyödyllinen kieli oppia koska sitä puhutaan niin monessa maassa ja se saattaa myös auttaa ymmärtämään etenkin italiaa puhuvia.

Espanjaa voi opiskella paitsi itsenäisesti internetin, kirjojen ja CD:iden avulla, myös esimerkiksi kielikursseilla Suomessa tai espanjaa puhuvissa maissa. Espanjan kieltä kuvaillaan helpoksi oppia, mutta luontevaan ja työelämään riittävään kielenpuhumiseen vaaditaan silti kovasti työtä ja harjoittelua.

Espanjan kielikursseja
Kielikursseja voit hakea yksinkertaisesti hakukoneella tai esimerkiksi paikallisen Avoimen yliopiston kurssivalikoimasta.

Suomi-Espanja Seuran espanjan kurssit

Universpain tarjoaa erityyppisiä kielikursseja Salamancassa 

don Quijote tarjoaa kielikursseja sekä Espanjassa että Latinalaisessa Amerikassa

Elemadrid tarjoaa kielikursseja kauniissa Madridissa

Spanish Training järjestää  kielen opiskelumatkoja yhdessä kulttuurillisten ja sosiaalisten toimintojen kanssa

 

Thai käännöstoimisto

Käännöstoimisto Copypanthers kääntää sekä yritys- että yksityisasiakkaiden dokumentit thai-suomi kieliparille. Thain kieltä ja suomenkieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät kääntävät ainoastaan äidinkielelleen. Laadunvalvontaprosessi sisältää myös oikoluvun ja tarkistuksen. Copypanthers on erikoistunut skandinaavisiin kieliin mutta valikoimassa on myös muutama eurooppalainen ja eksoottisempi kieli mukaanlukien thai. Muitakin kielipareja voi kysyä. Tarjouspyyntöön vastataan yleensä parin tunnin sisään ja käännöstyösi ottaa vastuulleen omistautunut projektipäällikkö. Käännöstoimiston vahvuuksiin kuuluu verkkosivut, juridiset dokumentit, markkinointimateriaalit, tuote-esitteet ja käyttöohjeet. Luotettava thai käännöstoimisto erilaisiin käännöstarpeisiin.


- cheaps2 - web5